Nu te tu nekādu palīdzību nedabūsi, jo tev ir zāļotais + tu sauksim tā, apvaino valsti kā zāļoto programmu izmantotāju lielvalsti, jo tieši no LV ir salīdzinoši visvairāk šādu brīnumu EDIT--------------------------------------------------- Kapēc man valsts ir Vācija? es taču uzliku uz LV
Quote from CiJaneX :Hi all! Does someone can make this light for XRT or any other cars? You can't drive a XRT. Quote from kinako :Nu te tu nekādu palīdzību nedabūsi, jo tev ir zāļotais + tu sauksim tā, apvaino valsti kā zāļoto programmu izmantotāju lielvalsti, jo tieši no LV ir salīdzinoši visvairāk šādu brīnumu EDIT--------------------------------------------------- Kapēc man valsts ir Vācija? es taču uzliku uz LV You know this is an English forum?
Quote from kinako :Nu te tu nekādu palīdzību nedabūsi, jo tev ir zāļotais + tu sauksim tā, apvaino valsti kā zāļoto programmu izmantotāju lielvalsti, jo tieši no LV ir salīdzinoši visvairāk šādu brīnumu EDIT--------------------------------------------------- Kapēc man valsts ir Vācija? es taču uzliku uz LV I'm sorry but wwhhaaaat? Google translating that: Quote :Well there you will not get any help because you have a green + you will call it, accusing the country as a superpower verdant benefiting from these programs, because the UK is relatively the most of such a miracle EDIT ------------------------------------------------- - Why do I state is Germany? I do lining the LV Should I laugh at that or not?
Quote from Peppe96as :XRG, however, is how the mod? So we have a demo user with a XRT and vob mods, interesting