ja vozim na cluch i h shifter. svi auti koji se tako mogu vozit
vozim iz zabave voznje koristim sve tehnike koje inace koristim kad vozim svoj auto.odkad postoji lfs ljudi traze lakse nacine da imaju manje toga na sto moraju pazit, rade setupe koji "same" voze rade svakakve stvari koje ih cine brzima i te stvari mogu proci samo u "igri" jako putno svega sto sam vijdeo nema nikakve veze s pravom voznjom i totlano me takvi nacini odbijaju, nezanimaju,
trazit cu uvjek nacin koji je ispravan u rl voznji i tako cu vozit i lfs, jer to mi lfs i predstavlja , jednu vrstu vijezbe, zabave itd..
ja nekoristim cluch samo zato jer eto to je fora i tak se voze hrpe autiju u rl.
koristim ga i u nekim max kocenjima di si pomazem s motornim kocenjem, blagm prebacivanjima brzina u high speedu kad je auto cijeli na limitu itd itd
koristim ga na nacin kao sto inace vozim u pravom zivotu..
koristim ga u jako puno svakakvih stituacija i pretstavlja mi puno vise od same "promjene" brzne
sigurno ce netko smilit i nacin da kaze kak je to isto cheet
kak moze netko jos jace zakocit s kuplungom..
a jbt to ima veze samo s vijezbom i onim kako je u stvarnosti ..
npr da nisam koristio bas identican nacin kao sto se znam "spasavat" u lfs u na kocenju
tak bi i jednom prilikom izletio na grobniku kad sam kocio s 180+ a kocnice pregrijane nikak stat ..
nek vozi ko kak hoce ..bmk :P
jedino bi volio nadodat da svi koji voze sve krivo i uce kak sam napravit top lap voze na tipkovnice bla bla ..nemojte mislit da znate niti osnove vozne i nemojte ulazit u pravi auto osigurani nekim dojmom kak cete rulat po cesti.
ak cemo limitirat bilo sta po serveru onda nema smisla sam jednu stvar limitirat. ajmo onada force cocpit view /(meni nepojmljivo al ljudi voze s svakakvim cudnim pogledima), ajmo stavit da se mora koristit axis kuplung i h shifter , da nema crte (neki i s time voze) itd itd ..
al oped nema smisla cisto iz cinjenice da mnogi si nemogu priustit opremu h shifter itd.. pa cemu ih onda odbacivat iz trke radi toga...
ako netkoe nema kuplung pedalu.. zasto nebi koristio butten cluch.. nek koristi..
ja nemam rucnu kocnicu. pa zato korsitim butten za handbrake